Löksättning

Nu börjar vi på friland! Under den gångna veckan har vi lyckats få ned den tidiga sådden av morot, rödbeta, sockerärt och bondbönor i jorden. Det har varit fina och varma dagar, men det verkar som att det nalkas kallare väder framöver.  Tanken är att täcka sådden med fiberduk för att skynda på tillväxten så att vi kan komma igång tidigare än förra året med leveranserna.  Just nu håller vi på att sätta lök. I år provar vi också att så några bäddar med lök. Det verkar lite konstigt att en sättlök och ett litet, litet frö kan bli lika stora i slutet av säsongen. Jag tvekar, men vi får väl se!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s